ЗА НАС

Ние сме специализирано предприятие за внедряване, дистрибуция и поддръжка на бизнес-софтуер. Също така предлагаме и качествено хардуерно оборудване, необходимо за работата на съответните програми.

Дистрибутори сме на:
– Приложни информационни системи ООД, създатели на бизнес софтуер за управление и контрол EJ System;
– ЕДК Софт ООД, производители на софтуерен пакет за управление на бизнеса „Пари-експерт“;

При закупуване на софтуер от нас, ще спестите време и нерви тъй като ние ще се погрижим за инсталацията, настройките и тестовете на програмите вместо Вас и ще получите система, която е напълно готова за работа и настроена според спецификите за вашия бизнес. При необходимост можем да изградим подходящ сметкоплан и стокова номенклатура заедно, както и да прехвърлим съществуващи номенклатури от друг софтуер.
За да гарантираме безпроблемна работа, предлагаме и необходимия хардуер – имаме голям избор от компютри, монитори и периферни устройства втора употреба, които са тествани със системите и работят отлично. В случай, че не желаете хардуер втора употреба, можем да Ви сглобим нова и съвременна компютърна конфигурация след консултация относно дейността на фирмата и очакваното натоварване на системата, с която ще си гарантирате спокойна работа поне няколко години напред.